dimarts, 12 de gener del 2010

Convocatoria a Mosso d'esquadra fins al 25 de Gener

Convocades 800 places per a Mossos d'esquadra

El passat 4 de Gener de 2010 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria d’oposicions per a 800 noves places de mosso d’esquadra. L’ inscripció a l’oposició serà oberta fins el dia 25 de Gener, i es preveuen els primers exàmens per a principis del mes d’Abril.

Aquesta convocatòria servirà per a, un cop finalitzat el desplegament dels mossos a tot el territori català, cobrir les necessitats de les diferents comissaries per a tal d’oferir la totalitat de serveis a la ciutadania que els mossos presten. Els requisits per a presentar-s’hi son molt assequibles, precisant una edat compresa entre els 18 i 35 anys amb nacionalitat espanyola, una alçada mínima d’1,70m els homes i 1.60m les dones, disposar de carnet de conduir de la classe B i títol d’E.S.O ò graduat escolar (E.G.B.).

Accedir al cos de mossos d’esquadra representa una gran oportunitat per a desenvolupar una carrera amb àmplies possibilitats de promoció, dins d’una feina molt ben remunerada i amb la seguretat i avantatges de treballar a l’administració pública com a funcionari.

A Som-hi, ajudem als nostres alumnes a preparar totes les proves que l’oposició representa. No només preparem el temari, si no que a més a més, treballem els exàmens psicotècnics tan de càlcul com de comprensió, prova de català, psicotècnic de personalitat, proves físiques i fins i tot l’entrevista personal.

Posted via web from Album de recortes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada