dimarts, 17 de novembre del 2009

Traduccions amb 0 clicks: El Google Traductor tradueix mentre escrivim

Traducció instantània al Google Translate

Traducció instantània al Google Translate

El Google Traductor (Google Translate en anglès) és una de les eines més útils de Google però a la vegada era una de les més amagades. Ara això ja no serà així perquè des de Google.com des del botó Més de la barra superior hi podem trobar un enllaç.

Però el més important ha estat el redisseny de tota l’eina de traducció i la inclusió de novetats més que interessants.

Per una banda, ara, mentre escrivim, automàticament se’ns va mostrant la traducció, de manera que ja no haurem d’escriure i clicar el botó Tradueix per a obtenir el text traduït: la traducció és instantània i és fa el moment. Senzillament sensacional! I molt pràctic!

Quan traduïm a l’anglès, a més, tenim la possibilitat de sentir la traducció llegida. És una llàstima que encara només es pugui passar de text a parla en la llengua de Shakespeare, però tot arribarà.

Per acabar, quan traduïm a una llengua que no tingui l’alfabet romà, podrem demanar que se’ns mostri la transcripció. Així serà molt més senzill utilitzar l’eina per a traduir al xinès o l’àrab, per exemple. En certes llengües com el persa, l’hindi o l’àrab, també podem indicar que volem escriure en un o altre alfabet a la caixa d’entrada.

Notícia | Google Blog

Compartir

Genial!

Posted via web from jrosell's posterous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada